» Paramaribo - City Tour

Na heerlijk te hebben geslapen en een ontbijtje om 07.30 uur in de eetzaal te hebben gehad, gaan wij vandaag de City tour maken van Mets.

We zijn eerst nog even bij de manager de heer Rein Voigt langs geweest om hem te begroeten en nogmaals te bedanken voor de gewonnen reis.

Om 09.15 uur zijn wij door Aniel onze gids en chauffeur met zijn eigen auto opgehaald, er zaten nog 2 jongens bij ons in de auto dus een lekker klein ploegje. We hebben op het gemak de stad door gereden en de verschillende bouwwerken bekeken waar Aniel ons het nodige over wist te vertellen, zoals de kerken, moskeeŽn de synagoge waar we ook binnen zijn geweest voor een rondleiding en natuurlijk niet te vergeten naar het Onafhankelijkheidsplein, de Palmentuin en Fort Zeelandia aan de Suriname rivier.We zijn ook over de Wijdenbosch brug gereden naar de andere kant van de rivier.
Onderweg ook nog even bij Mets tours langs geweest om kennis te maken en te bedanken voor de prijs en om de rest van alle tour papieren op te halen.


Aniel is een hele aardige gids en zorgt onderweg ook voor een drankje. De tour zou maar tot 12.00 uur duren maar we waren pas om 13.30 uur weer terug.
In de middag hebben wij de koffers verder uitgepakt en zijn daarna even de stad in geweest, tenslotte zit je er midden in als je in hotel Krasnapolsky logeert. We hebben ook wat limonade ingeslagen voor op de kamer om in de ijskast te doen want je blijft drinken met deze hitte. De rest van de middag hebben we rustig aan gedaan om een beetje te wennen.


Iedere vrijdagavond heeft het hotel een Indonesisch buffet als diner dus konden we daar van nemen om te eten en een lekker wijntje erbij gedronken. Het hotel heeft op vrijdagavond ook muziek in de hal van het hotel.
Na een warme dag lekker op de kamer nog even TV gekeken, de rugzakken ingepakt voor de tour van morgen en toen naar bed.


Je kan als je met de city tour mee gaat het beste gemakkelijke schoenen of sandalen aandoen en luchtige kleding dragen
[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

Mijn vrienden / buddies

Suriname Foto's

Thailand vakantie

 • Kijk hier voor onze
  vakantie naar
  Khao Lak en Bangkok
  in Thailand.
  KLIK HIER

Verschillende vakanties

 • Kijk eens op onze site
  over verschillende
  landen en hotels.
  KLIK HIER

Diverse landen foto's

 • Hier zie je onze
  foto's van verschillende
  landen en hotels
  KLIK HIER

Suriname startpagina

Rondvluchten


Free counter and web stats Copyright 2002-2019