» Van Schiphol - Amsterdam naar Paramaribo in Suriname

Na een onrustige nacht en vroeg op, naar Schiphol. Onderweg natuurlijk veel files, dus waren we bang dat we niet op tijd zouden zijn maar ik maakte mij weer druk om niets. Na ongeveer 1 uur vertraging ging het vliegtuig dan eindelijk om 14.00 uur de lucht in. Het is een Boeing 747-300.

9 uur vliegen blijft tocht een lange zit, dus we waren blij dat we in Suriname waren. Hier duurde het toch nog een tijdje voor je door de douane was en natuurlijk hadden wij weer de verkeerde rij uitgekozen om in te gaan staan, dus haast als laatste door het loket heen. Na onze bagage te hebben gepakt, stond er netjes iemand op ons te wachten om ons naar hotel Krasnapolsky te rijden met een klein busje.

Na een ritje van ongeveer 1 uur kom je in Paramaribo aan, je kon onderweg niet veel zien om dat het al avond was. We waren om 01.00 uur Nederlandse tijd in het hotel, dat betekende 20.00 uur in Suriname, want het was toen nog zomertijd, dus 5 uur verschil.

We hadden een prima kamer gekregen met uitzicht op de Suriname rivier en het zwembad. De kamer heeft alles wat je nodig hebt, inclusief airco.

Het hotel zelf staat in het centrum van Paramaribo, dus je zit lekker overal dichtbij. Van het hotel hadden we een leuke fruitmand gekregen als welkoms groet.

We hebben die avond geen diner meer genomen in het hotel want voor ons was het inmiddels al nacht geworden, we hebben wel nog een rondje gelopen door het hotel en daarna nog een lekker drankje in de bar van het hotel genomen.

Toen was het voor ons gevoel toch echt tijd om te gaan slapen, lekker met de airco aan want het is hier tenslotte iedere dag meer dan 30 graden.
[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

Mijn vrienden / buddies

Suriname Foto's

Thailand vakantie

 • Kijk hier voor onze
  vakantie naar
  Khao Lak en Bangkok
  in Thailand.
  KLIK HIER

Verschillende vakanties

 • Kijk eens op onze site
  over verschillende
  landen en hotels.
  KLIK HIER

Diverse landen foto's

 • Hier zie je onze
  foto's van verschillende
  landen en hotels
  KLIK HIER

Suriname startpagina

Rondvluchten


Free counter and web stats Copyright 2002-2018